The sum of what we do

Cie Pile en face:
Marieke Thijssen: hand to hand (flyer);
Remi Lebocey: acrobatiek, muziek, object manipulatie;
Kim-Jomi Fischer: danser, hand to hand (basis);
Tom André R. Henden: acrobatiek, hand to hand (basis), muziek;
Vincent Kollar: handstand, acrobatiek;
David Mupanda: hand to hand (basis), acrobatiek.

The sum of what we do

The sum of what we do

Trailer – The sum of what we do – work in progress from Pile'n'face.

Cie Pile en face is een internationaal collectief van kunstenaars met veel ervaring in zowel circus technieken als hedendaagse dans. In 2015 zijn wij bij Codarts Circus Arts afgestudeerd en hebben sindsdien met Penguin productions gewerkt.
Een van onze grootste interesse is om beweging weer puur als beweging te benaderen. Het werken met Circunstruction is voor ons een kans om als collectief te kunnen beginnen en onze artistieke visie als jonge kunstenaars te verdiepen.
On The Other Hand wordt een circus voorstelling over de ruimte tussen circus en dans. Door middel van dans willen wij de onvoorspelbaarheid terug brengen naar het circus en voorbijgaan aan de fixatie op trucjes doen zonder reden. We willen de fysieke virtuositeit van circus inzetten om te communiceren over onze menselijkheid. Daarom moeten we voorbij durven gaan aan de clichés en esthetiek van het huidige circus. De benadering van de hedendaagse dans is hier voor het middel bij uitstek om tijd, ruimte gebruik en onze menselijke relaties te kunnen her-evalueren.

006-Circunstruction

009-Circunstruction

011-Circunstruction

015-Circunstruction

112-Circunstruction