Not sure where this came from

Familiar faces: Hendrik van Maele, Petra Steindl, Felix Zech, Josse de Broeck.
Artistieke begeleiding: Sergi Parès (Un loup pour l’homme).

De vier partner acrobaten van Familiar faces willen hun visie over het proces van het leven met het publiek delen. Naar hun mening gaat dit niet over slagen of falen, maar over vallen en opstaan, doorgaan en de consequenties daarvan dragen. Zij onderzoeken dit thema op een fysieke manier. Er worden beelden gecreëerd die herkenbaar zijn en de verbeeldingskracht van de toeschouwer stimuleren.
Wat gebeurd als je gaat instorten? Wat gebeurd op het moment ervoor? Wat gebeurd erna?
Hoe lang blijf je liggen? Hoe snel kan je vallen? Kunnen we elkaar hierbij ondersteunen? Aangezien we een groep van vier zijn, speelt de ander altijd een rol. Alles wat het individu op het podium doet, beïnvloedt de groep. Als groep storten we samen in en als groep staan we samen op, toch?
In een individualistische wereld proberen we de groep zijn plek te geven. Het instorten is een heel duidelijk beeld van een persoon die alle energie verliest en dat gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Iedereen kent die dagen waar men liever in bed wil blijven liggen. Deze toestand interesseert ons en dan vooral het moment tussen passiviteit en activiteit. Hoe verzetten we ons ertegen als passivisme en wanhoop de overhand nemen? De limbo tussen de activiteit en passiviteit willen we uitvergroten om zo het proces van het leven weer te geven.