Mee in de zee

Sophie Reekers (zang, gitaar en soundscapes) speelt alternatieve popmuziek en is in 2014 afgestudeerd in Songwriting aan het Rotterdams Conservatorium.
Linda Schumm is in 2013 afgestudeerd aan Codarts Circusarts met als specialisatie luchtwerk.

mee-in-de-zee

Mee in de zee is een combinatie van Nederlandstalige liedjes en circuskunsten. Een grappige kindervoorstelling die zich afspeelt in de diepte van de zee, leuk voor het hele gezin en geschikt om zowel in theaters als op straat gespeeld te worden.
Wij willen muziek en circus, dans en theater samenvoegen tot één geheel en het publiek meenemen IN de voorstelling, de mensen het gevoel geven deel te zijn van de show, alsof ze samen met ons in een kijkdoos zitten.

Wat gebeurt er allemaal in de diepte van de zee? Welke wonderlijkheden kom je er tegen? De zee is een raadselachtige plek waarvan we al veel weten maar ook een plek die veel aan de fantasie overlaat. De voorstelling is als een reis onder zee, waarin het publiek kwallen, vissen en andere gekke wezens ontmoet. Een van onze grote inspiratiebronnen is de grote fantasie van kinderen, alles is mogelijk. Wij willen dan ook in onze voorstelling het publiek de ruimte geven om volop mee te fantaseren.

041-Circunstruction

036-Circunstruction

040-Circunstruction

043-Circunstruction

050-Circunstruction