Contra

Fabuloka maakt sinds 2011 poëtisch, muzikaal en theatraal circus. Jorga Lok heeft bij DOCH (circusschool in Stockholm) en bij Codarts Circus Arts gestudeerd.
Edwin Schulte werkt als circusdocent, artiest en muzikant. Zij combineren (lucht)acrobatiek, handstand, jongleren, theater, dans en live-muziek in hun voorstellingen.
Website: www.fabuloka.com

contra promofoto

Contra staat voor tegenstelling. Binnen onszelf, maar ook tussen elkaar. Een tegenstander heb je nodig, mentaal maar ook fysiek als je bijvoorbeeld met contragewicht of acrobatiek wil werken. Contra staat dus ook voor samen. Wij willen beide kanten belichten. Door middel van ‘morph suits’ willen wij onze andere kanten laten zien. Iemand in het zwarte pak kan symbool staan voor de duivel, maar ook voor doorzettingsvermogen. manHij kan als een blok aan je been hangen of je juist dragen. Ons werk kenmerkt zich als poëtisch en fantasievol. Hier willen wij iets extra’s aan toevoegen, namelijk het werken met een verborgen en onbekende kant van onszelf. Wij willen het publiek meegeven dat elk mens veel verschillende kanten heeft en dat alle kanten er mogen zijn, die heb je nodig en maken je mens.

063-Circunstruction

065-Circunstruction

070-Circunstruction

079-Circunstruction

080-Circunstruction