Circunstruction 9

Circunstruction 9 in Het Klooster in Breda

Vrijdag 11 December – 19.30
Zondag 13 December – 15.00
Zondag 13 December – 19.00

De Circunstruction avond is het hoogtepunt van de drie jonge makers trajecten van 2020.
Gedwongen door de Corona maatregelen moest de Circunstructionavond in het Maaspodium worden gecanceld. Dit is een alternatieve presentatie voor genodigden. Als de actuele situatie het toelaat kunnen wij de deuren openen voor 20 gasten per voorstelling. Dit wordt aangepast aan de dan actuele Coronamaatregelen. Heeft u interesse? Reserveren kan per mail: jc(at)circunstruction(dot)nlErin Skye
Touwen, blikjes, heel veel gefluister en een vrouw die in de lucht draait. A circle of exchange is een voorstelling van bizarre en intieme verbindingen. Betreed de wereld van Erin Skye & ASMR, en ontdek de connecties die we met elkaar delen.

Company Trenina
Waan je in verschillende dimensies waar de realiteit
continu opnieuw wordt uitgevonden en vervormd. In de voorstelling The Midheim nemen Carina Klingsell, Elena Damasio en Saana Tolonen je mee op een reis door mythologische fantasieën.

Sinking Sideways
Ik ben klaar om te gaan. Jij bent klaar om te gaan. Jij gaat waar ik was, waar ga ik heen? Er is daar nog een vrije stoel. Met René, een voorstelling waarin dans versmelt met acrobatiek en ritme de toon aangeeft, zoeken Dries Vanwalle en Xenia Bannuscher de verbinding met het publiek.

Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Stichting Zabawas, Dioraphte, Stichting Elise Mathilde Fonds, Erasmusstichting en Van der Mandele Stichting.
Ontwerp flyer: Dat Merkje & Freepix.com
Fotografie: Florian Ziemen & Kolja Huneck.

Wees er snel bij er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar!