Cir-Kids 2018


Cir-Kids (Circus met Kids)

Cir-Kids wil de creativiteit en het doorzettingsvermogen van kinderen versterken door hen kennis te laten maken met de kracht van circus.
Kinderen tussen 8 en 12 jaar uit vier kansarme wijken in Rotterdam (Oude Westen/Cool, Zuidwijk, Hillesluis en IJsselmonde) hebben met docenten van Circus Rotjeknor en Circus Mix in 7 lessen aan een eigen circusvoorstelling gewerkt, die zij in combinatie met korte professionele hedendaagse circusvoorstellingen aan familie, vrienden en bewoners uit de wijk hebben gepresenteerd. Deze circusmiddag verbindt artiesten op alle niveaus. Beginnende kinderen, kinderen die al ervaring met circus hebben, studenten van de circusopleiding en de artiesten uit het Circunstruction traject, die een Bachelor in Circus Arts hebben gehaald.

Data voorstellingen
IJsselmonde: 26 oktober in Islemunda 14.00
Centrum : 27 oktober in Odeon 15.00
Rotterdam Zuid: 8 november in De Wereld op Zuid 16.30
Hillesluis: 31 oktober in Gymzaal Stichtseplein 2; 15.30

Mee doen?
Stuur een mail via circusrotjeknor.nl/contact

Cir-Kids 2018 is mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht, Stichting Steunfonds Jeugdbescherming Rotterdam, Stichting Rotterdamse bond voor lichamelijke opvoeding, Deltapoort Donatiefonds, Cultuurbuur, Circus Rotjeknor, Circus Mix , Rotterdams Wijktheater, Islemunda.