Beste Circusliefhebber,

Circunstruction gaat door in 2015! Steeds meer instanties staan achter de doelstellingen van Circunstruction en geven financiële steun voor de projecten van de volgende ronde.

Voor 2015 staan de volgende projecten op de rol: Itsaso, Villa Verdraaid, Astruride, en System of a mechanical assembly.

De volledige beschrijving van alle nieuwe en oude projecten is te vinden op de website. www.circunstruction.nl

Kijkje in de keuken

Bij twee projecten kan alvast een kijkje in de keuken genomen worden:

Astruride

Fabrizio Spiteri (trapeze) en Martha Gonzales (cello)

FullMoon Babylon Fest in Delfshaven

5 juni in de Volkstheatertent achter de Machinist Entrée gratis.

www.facebook.com/FullMoonBabylon

 Itsaso

Ilse de Jong (Chinese paal)

Kadefestival, Spangensekade

14 juni vanaf 14.00 uur. (gepland op 14.00 en 16.00) Entrée gratis.

www.facebook.com/kadefestivaldelfshaven

Grote finale

Op vrijdag 6 november zijn alle projecten in de grote finale te zien in het Maaspodium, waarvoor ik nu al iedereen van harte wil uitnodigen. Dit is de beste manier om kennis te maken met Circunstruction en de mooie circusprojecten die de kans krijgen om mooie korte voorstellingen te maken. Zet het vast in je agenda!

Meer circus en straattheater

En wie graag nog meer circusacts wil zien is welkom bij de volgende evenementen:

Werelds Delfshaven op 6,7 juni

Het mooie festival achter de Machinist. Hier zijn Felix Greif en Jarno Polhuis met de teeterboard en Vincent Kollar met zijn meteor te zien. www.volkstheater.nl. Entrée gratis.

Welkom Thuis Straattheater Festival op 29 augustus, 14.00 – 20.00 uur

Een zinderend zomerfestival met spraakmakend straattheater, inspirerende kinderworkshops, exotisch eten en cocktails en tropische palmenstrandjes. Deliplein (main stage), Rijnhavenplein, Landverhuizersplein, Wilhelminahoofd. Entrée gratis. www.facebook.com/pages/Welkom-Thuis-Straattheater-festival/705364076193558?ref=hl

Mede mogelijk gemaakt door

Het was financieel weer spannend maar diverse fondsen uit 2014 hebben ook voor 2015 hun bijdrage weer toegezegd, zoals de Gemeente Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht, STOER, Erasmusstichting, Stichting Elise Mathilde Fonds en H.M.A. Schadeefonds. “Wij zijn erg blij dat deze fondsen opnieuw hun vertrouwen hebben uitgesproken over Circunstruction. Dankzij de steun van deze fondsen heeft de Circus een plek in Rotterdam.

foto : angelika oei

 

Met hartelijke groeten,
Jördis Cordua