logo Circunstruction!!! Rood op transparant
Beste [subscriber:firstname | subscriber:lastname],
Hoeraaa…!
Circunstruction 9 kan van start gaan. Hiermee kunnen 6 jonge makers aan de slag en gaan zij hun bijzondere concepten uitwerken. Door de Corona maatregelen en de hiermee gepaard gaande beperking op het aantal van bezoekers, gaan wij dit jaar twee voorstellingsavonden inplannen. Op 13 en 14 november zullen Treninas, Erin Burley en Sinking Sideways hun work in progres in het Maaspodium presenteren.
Het wordt weer een spannend proces en ik kijk ernaar uit om te zien hoe de ideeën van deze jonge makers groeien en vorm krijgen.
A Circle of Exchange-Erin Skye Circus
Met A Circle of Exchange van Erin Skye Circus gaat Erin Burley haar circustechniek als ijsbreker gebruiken en een toestand creëren waarin eenieder zich welkom en waardig voelt om met een onbekende het gesprek aan te gaan. De gedachte van inclusiviteit doorgevoerd met ASMR en de kracht van haar disciplines: contorsie, handstand en strapaten.
the midheim chronicles- treninas
In The Midheim Chronicles van Company Treninas creëren Carina Klingsell, Elena Damasio en Saana Tolonen net als Daedalos een labyrint vol demonen. Zij nemen de toeschouwer mee in het avontuur om deze te overwinnen en vieren hiermee de kracht van de verbeelding om problemen te overwinnen.
rene-cie
Met René willen Sinking Sideways van Dries Vanwalle en Xenia Bannuscher mensen met elkaar verbinden. Zij gaan hun publiek uitnodigen om deel uit de maken van een voorstelling waarin dans versmelt met acrobatiek en het opbouwen van ritme de toon aangeeft.
De financiering is bijna rond en hiermee wil ik mijn dank uitspreken aan de fondsen die Circunstruction 9 mogelijk maken: Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Stichting Zabawas, Stichting Dioraphte, Van der Mandele Stichting, Stichting Elise Mathildefonds en Erasmusstichting.

Als je honger hebt naar vers en vernieuwend circus zet dan 13 of 14 november alvast in je agenda!

Voor nu wens ik iedereen een fantastische zomer!!!
Hartelijke groeten van Jördis
facebook website 
MailPoet