logo Circunstruction!!! Rood op transparant
Beste [subscriber:firstname | subscriber:lastname],
Geweldig nieuws!
Afgelopen dinsdag is bevestigd dat Rotterdam Circusstad voor de volgende 4 jaar in het cultuurplan zit. Tot mijn grote vreugde is ook het extra aangevraagde bedrag voor Circunstruction toegekend. Hiermee gaat Circunstruction verder onder de hoede van Circusstad en kunnen wij de keten van talentontwikkeling samen verder ontwikkelen.
Dat betekend dat ik mij de komende vier jaar kan storten op de inhoudelijke ontwikkeling van Circunstruction en in de toekomst nog vele spannende circusmakers de kans krijgen om zich onder de vlag van Circunstruction verder te ontwikkelen.

De drie projecten van Circunstruction 9 zijn nu al een tijd aan het werk en het is fantastisch om te zien hoe de verschillende plannen tot leven komen.
Op 13 en 14 November om 20.15 zullen Company Trenina, Erin Burley en Sinking Sideways hun work in progres in het Maaspodium presenteren.
(Fingers crossed, dat de Corona maatregelen het toelaten.)

Het Maaspodium doet er alles voor om het bezoek zo velig mogelijk te organiseren. Hierdoor zijn er maar een beperk aantal plaatsen beschikbaar. Wie zeker van zijn plaatsje wil zijn kan nu al reserveren.
Erin Nieuwe instituut Foto Michael James 5
Erin Skye
Touwen, blikjes, heel veel gefluister en een vrouw die in de lucht draait. A circle of exchange is een voorstelling van bizarre en intieme verbindingen. Betreed de wereld van Erin Skye & ASMR, en ontdek de connecties die we met elkaar delen. De gedachte van inclusiviteit doorgevoerd met ASMR en de kracht van haar disciplines: contorsie, handstand en strapaten.
Circunstruction-Treninas 1 Foto Kolja Huneck (2)
Company Trenina
Waan je in verschillende dimensies waar de realiteit continu opnieuw wordt uitgevonden en vervormd. In de voorstelling The Midheim nemen Carina, Elena en Saana je mee op een reis door mythologische fantasieën. (Carina Klingsell, Elena Damasio en Saana Tolonen: Chinese mast, cyrewheel, aerial hoop)
SiSi Foto 2 Kolja Huneck-sq
Sinking Sideways
Ik ben klaar om te gaan. Jij bent klaar om te gaan. Jij gaat waar ik was, waar ga ik heen? Er is daar nog een vrije stoel. Met René, een voorstelling waarin dans versmelt met acrobatiek en ritme de toon aangeeft, zoeken Dries Vanwalle en Xenia Bannuscher de verbinding met het publiek.


Blijf vooral gezond en hopelijk tot ziens in het Maaspodium.
Hartelijke groeten van Jördis
Circunstruction 9 is medemogelijk gemaakt door:
Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Stichting Zabawas, Stichting Dioraphte,
Van der Mandele Stichting, Stichting Elise Mathildefonds en Erasmusstichting.
facebook website 
MailPoet